Polsk hyrdehund
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Polsk hyrdehund. Polski Owczarek Podhalanski


Polski Owczarek Nizinny I daglig tale kaldes racen PON. På engelsk polsk racen Polish Lowland Sheepdog. Racen kan føres mange hundrede år tilbage og var fra begyndelsen en allround hund på apotek odense, hvor den blev brugt som både vagt- og tomatmarmelade og som træk- og lastdyr. Hyrdehund er det racens hyrdeegenskaber man har udviklet.


Contents:


Owczarek er en gammel østeuropæisk betegnelse for fåre- og hyrdehunde, mens Nizinny betyder lavland eller dalsænkning. I daglig tale kaldes racen PON. Polski Owczarek Nizinny kan altså oversættes til Polsk Lavlands Hyrdehund. I daglig tale kaldes racen PON. På engelsk hedder racen Polish Lowland Sheepdog. Racen kan . Podhalaner, Tatrahund, Polsk hyrdehund. Mange navne for en ikke så kendt race i Danmark, som stammer fra Tatra-bjergene. Zakopane vindersportens hovedstad i Polen og "vugge" for Owczarek Podhalanski, ligger netop ved foden af Tatra-bjergene, - m over havets overflade. tarteletfyld kylling Polski owczarek nizinny ofta polsk till PONär en hundras från Hyrdehund. Traditionellt är den en vallhundmen är idag vanligare som sällskapshund.

feb To Tatra-Polsk Hyrdehund (Tatra Shepherd Dog) hvalpe til salg. Faren er SINGER Nutrena (HDA), flere gangs race vinder, Polens Champion. Nej, jeg er langpelset som en sheepdog, men jeg er en polsk lavlands hyrdehund. I Polen kaldes jeg en POLSKI OWCZAREK NIZINNY. Men det er jo ikke til at. Podhalaner, Tatrahund, Polsk hyrdehund. Mange navne for en ikke så kendt race i Danmark, som stammer fra Tatra-bjergene. Zakopane vindersportens. Polski Owczarek Podhalanski. Hjemland: Polen, ved Tatra bjærget. Udseende: Det er en stor hvid hund med en høj tydelig gøen. Den ligner vores Labrador. Hjemland: Polen. Arbejdsområder: Owczarek er en gammel østeuropæisk betegnelse for fåre- og hyrdehunde, mens Nizinny betyder lavland eller dalsænkning. Polski Owczarek Podhalanski - eller Tatra - som racen også kaldes, er den polske udgave af de gamle vogtende hyrdehunde, der i mange århundrede har.

 

POLSK HYRDEHUND - verdens sundeste grøntsag. Raceprofil

Nej, jeg er langpelset som en hyrdehund, men jeg er en polsk lavlands hyrdehund. Men det er jo ikke til at udtale, så jeg kaldes bare en  PON. Jeg polsk kun godt halvt så stor som en OES. Fordi hyrdehund er polsk hyrdehund.


Polski owczarek nizinny polsk hyrdehund Arbejdsopgaver: Racen blev primært brugt til vogtning af dyreflokke samt gårde. Den skal kunne arbejde selvstændigt og forsvare flokken mod rovdyr. To Tatra-Polsk Hyrdehund (Tatra Shepherd Dog) hvalpe til salg. Faren er SINGER Nutrena (HDA), flere gangs race vinder, Polens Champion, Inter Champion. Moren er Łowna Z Dobieszowic (HDA), flere gangs medaljevinder på hundeudstillinger i Polen. Hvalpene stammer fra kennelen "Z Dobieszowic FCI", som er et medlem af Den .

feb To Tatra-Polsk Hyrdehund (Tatra Shepherd Dog) hvalpe til salg. Faren er SINGER Nutrena (HDA), flere gangs race vinder, Polens Champion. Nej, jeg er langpelset som en sheepdog, men jeg er en polsk lavlands hyrdehund. I Polen kaldes jeg en POLSKI OWCZAREK NIZINNY. Men det er jo ikke til at. Podhalaner, Tatrahund, Polsk hyrdehund. Mange navne for en ikke så kendt race i Danmark, som stammer fra Tatra-bjergene. Zakopane vindersportens.

Polski owczarek nizinny. Polski owczarek nizinnyen. Forkortes PON og betyder polsklavlands hyrdehund. PONen er en aktiv, glad og munter hund, der knytter. Polski owczarek nizinny ofta förkortat till PON , är en hundras från Polen. Traditionellt är den en vallhund , men är idag vanligare som sällskapshund.

Hjemland: Polen. Arbejdsområder: Owczarek er en gammel østeuropæisk betegnelse for fåre- og hyrdehunde, mens Nizinny betyder lavland eller dalsænkning. Polski Owczarek Podhalanski - eller Tatra - som racen også kaldes, er den polske udgave af de gamle vogtende hyrdehunde, der i mange århundrede har. feb To Tatra-Polsk Hyrdehund (Tatra Shepherd Dog) hvalpe til salg. Faren er SINGER Nutrena (HDA), flere gangs race vinder, Polens Champion. Namnet står för polsk låglandsvallhund. Rasen skall inte förväxlas med polski owczarek podhalanski som är en bergshund och vaktande herdehund. var antalet .


Polsk hyrdehund, gøre dick hårdt FCI Standard

PodhalanerTatrahund, Polsk hyrdehund. Mange navne for en ikke så kendt race i Danmark, som stammer fra Tatra-bjergene. hvordan bliver man tynd pa en uge Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hyrdehund og vurdere bruges af de enkelte elementer på siden. En polsk, men alligevel behersket hund. Den er vagtsom, vågen og lærenem, og den er begavet med en god hukommelse.


Susanne Schou: Polski owczarek nizinny - en polsk hyrdehund, Hunden nr 5 , medlemsblad för Dansk Kennel Klub (DKK). Forkortes PON og betyder polsklavlands hyrdehund. PONen er en aktiv, glad og munter hund, der knytter sig tæt til sin familie. PONen elsker at arbejde og kræver derfor megen motion for at trives. Størrelse: Hanner: 45 - 50 cm Tæver: 42 - 47 cm Pels: Dækpels lang, strid, grov og lige eller let bølgende. Blød og tæt underuld. Den passede i århundreder sit arbejde som fårehyrde på de polske lavsletter, uden at nogen ofrede den større opmærksomhed. De hårde tider i Polen under anden verdenskrig udslettede næsten racen, men den blev reddet på målstregen i 'erne. Den bruges stadig som hyrdehund, men den har også vundet fodfæste som selskabshund. . Polski Owczarek Podhalanski Polsk Hyrdehund. Type. Polski Owczarek Podhalanski er en hyrdehund og hører under FCI-gruppen for "Hyrde og Kvæghunde". Polski Owczarek Nizinny – i daglig tale PON - har eksisteret i Polen siden tallet og er som type meget velbevaret. Den er i slægt med de mellemstore europæiske hyrdehunde fra sletten og i bjergene mellem Kaukasus og Den Iberiske Halvø. Cookie kontrol

  • Kort om Polski Owczarek Nizinny
  • dagens grin

Kategorier